Friday, July 2

Ulu Yam Kawasan Mandi Larangan Dgn Member Ex-Mrsm

SEXY BLACKMAN

29th June 2010~ dah lame ha x pegi mandi kat sungai..alang2 tgh ramai cuti time tue ak cepat2 la bukak calendar cari hari yg agak sesuai nk wat plan mandi2 sungai nie ha..ahaha..plan nk wat hari minggu pastu kebetulan plak Pa'an tgh online..ak tye ler die pasal mndi sungai nie..haha..pa'an SET je die kate..haha..so ak dah sure la ade sorang on..haha..tambahan plak pa'an kate die ade port yg 'Baik Punye'..ape lagi..lagi bersemangat la ak nk wat aktivity gi mandi sungai nie..hahaha..trus ak sms dak2 yg dekat2 ngn ak pastu bukak FB plak search mmber2 yg ak rase x susah kalo nk join..dlm 15 org gak ak ajak tp ramai yg x dpt nk ikot sbb tgh praktikal n ade yg jauh..so ak xle la nk blame atpn ape..tapi nk wat camne..kalo yg duk jauh2 tue mcm kat pahang ke melaka ke nk dtg ak alu-alu kan je cume ak x ajak sbb ak pikir takut menyusahkan rakan2 ak je..tue pasal ak ajak yg dekat2 dlu..OK la..ajak punye ajak dapat la 7 org ikot..termasuk ak 8..hahaha..tnye2 tarikh dak2 nie suh ak yg tetapkan so ak teringat la pa'an die inquire hati selasa 29 june tue sbb die leh gne kereta mak die time tue..so ak pon buatla pada hari tue..haha..



5 org dari seremban 3 org dari selangor..mule2 ajak ak risau gak yg dari seremban nie rase jauh kalo nk dtg..tapi alhamdulillah dak2 nie ok je..haha..plan kumpul kat port nasi RM2.50 belakang UIA gombak tue dalam kol 12..haha..yg paling awal smpai Boya ngn Zambo..haha..dalam kol 12 dieorg dah smpai..Pa'an, Raje ngn Razzis plak smpai dalam kol 1..aku, Pok ngn Anak Puad plak lewat..hahaha..1.30..amik anak Puad punye pasal..haha..Busy mude2 dah nk keje kontraktor..haha..dah kmpul tue kiteorg pon siap2 la nk gerak tue..beli la cikedis skit ngn air gas tue..hahadah tue terus la kami bergerak..haha..





Setibanya kat kawasan tue kami pon unload barang sume nthen trus turun tangga bukit menuju ke kawasan nk mandi tue..haha..ondaway tue risau gk sebab tgk awan cam nk ujan je..tapi dah smpai xkn nk cancel plak en..so gerak la kami menuju ke Port Pa'an tue..ingtkn ikot jalan konkrit yg dah dibuat, tapi kne ikot jalan hutan..kene jungle tracking skit baru la jmpe..ondaway tue ade la gak jmpe signboard larangan..haha..mule2 risau gak..tapi bile dah smpai x pikir dah..haha


























start la kami mandi..haha..sedikit lagi gmba utk tatapan sume..haha


















mandi punye mandi siap sesi bergambar sume tue tgk2 cuace dah gelap dah..alhamdulillah la dapat mandi dlm 2 jam lebih..haha..xdela rase rugi sgt..haha..tgh siap2 sume ttbe ujan pon turun..haha..kelam-kabut ha sekor2 nk pkai baju..haha..yg dah siap xde pkir dah..trus gerak naik..haha..dah la ujan makin lebat..kne redah hutan lagi..haha..macam2..smpai kat atas tue sume dah kuyup dah..haha..nyesal tuka baju plak..haha..kalo tau pkai je baju basah tue..haha..amatlah lebat hujan terpaksa kami berteduh dlu bawah pondok tnggu ujan reda..haha..mane xnye..ade yg nek pkai tuala je..terpaksa la nk xnk tnggu ujan reda skit..baru la pakai baju smule..haha..40 minit gak tnggu last ujan pon reda skit..then baru la start betolak pulang..haha..lepak mamak jap pastu kami pon bersurai...haha










alhamdulillah la plan mandi sungai nie jadi kali nie..eventhough last minit skit..kalo ade byk mase dah ak plan bg ajak ramai lagi yg join..haha..hopefully ade lagi la activity berupa reunion nie lagi dalam mase hadapan..haha..xdela terputus silaturrahim ngn sahabat2 kite nie..haha..

3 comments:

Anwar Faiz said...

besarnya mulut boya melahap makanan..
hahahahaha

zarep said...

haha..style en..haha..boya gile lapa time nie..haha

miSz TiQue said...

cm kwan2 mrsm jasin aku je